Online onderzoek

Online onderzoek bij 24Interactive smart services
Een groot deel van de bevolking maakt dagelijks gebruik van internet en online diensten. De digitale snelweg is dan ook bij uitstek geschikt voor tal van onderzoeken.
Wij kunnen, uiteraard namens u, complexe vraagstellingen voorleggen aan grote groepen respondenten. Daarbij kan tevens (multimediaal) toonmateriaal worden voorgelegd. Bovendien kunnen vragenlijsten verdeeld over meerdere sessies worden voltooid.
Webvragenlijsten zijn uiterst toegankelijk en kunnen vanuit alle populaire browsers worden ingevuld. De lay-out van een online vragenlijst kunnen we geheel aan uw huisstijl aanpassen.
De capaciteit van ons systeem is gigantisch. Zo kunnen maar liefst 5.000 respondenten tegelijkertijd ingelogd zijn. De database waarin alle informatie wordt verzameld is fysiek gescheiden van het internet.
24 Interactive smart services neemt altijd het zekere voor het onzekere. De prestaties van onze webservers, back-upsystemen, databases, datatransfers, alsmede de beveiliging van de servers, worden 24/7 in de gaten gehouden.