• Sharepoint

  • Office 365

  • SharePoint een Cloud service, gehost door Microsoft, voor bedrijven van elke omvang. Bij 24 Interactive kunt u een abonnement op SharePoint Online-service nemen, hierbij wordt u ondersteund met het gebruik van SharePoint. Met SharePoint kunnen werknemers sites maken om documenten en informatie met collega's, partners en klanten te delen vanuit elke locatie.
  • Bij 24 Interactive kunt u een abonnement nemen op office 365, u kunt dan een zakelijke e-mailadres van de naam van uw bedrijf creĆ«ren waardoor u zo uw naamsbekendheid vergroot. Promoot uw bedrijf met aangepaste marketingmaterialen die gemakkelijk te maken zijn. Communiceer beter met klanten en collega's met een reeks communicatieprogrammaā€™s, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

24 Interactive Smart ICT

ICT-1

Elke organisatie gebruikt computers om documenten aan te maken en op te slaan. Vrijwel iedereen kan zijn e-mail via zijn smartphone ophalen, maar neemt u hier genoegen mee?
24 Interactive Smart Services helpt u graag bij het inrichten van een office omgeving die past bij de huidige tijd. Waar u ook bent, welk apparaat u ook gebruikt, met onze smart office omgeving komt u altijd en overal aan al uw bestanden en e-mails. En dat zonder grote investeringen vooraf. U betaald gewoon wat u gebruikt, gebruikt steeds de nieuwste tools en heeft geen omkijken naar back-up en dergelijke. Doordat u geen eigen servers hoeft aan te schaffen en onderhouden bespaart u waarschijnlijk zelfs aanzienlijk op uw IT kosten.