• Website

  • Online advies en campagnes

  • Mobile App

  • Een professionele website die volledig naar uw wens wordt gemaakt en goed te vinden is op google. Moderne design in uw huisstijl en teksten die gericht zijn op uw bedrijf. Uw website is overal te bekijken en op alle platformen.
  • U kunt bij ons terecht voor online advies of campagnes, 24 Interactive streeft erna om meer uit te halen uit: Uw bestaande klanten, uw bestaande websites, uw bestaande applicaties en uw bestaande mailingprogramma’s.
  • Mobiel internet en apps zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Zes op de tien Nederlanders bezit inmiddels een smartphone en dat aantal blijft groeien! Dit biedt voor uw organisatie vele nieuwe mogelijkheden en kansen. Bij 24 Interactive ontwikkelen wij effectieve en succesvolle apps voor alle platformen om deze mogelijkheden en kansen te benutten.

24 Interactive Smart Media

Online presence bij 24interactive smart services

24 Interactive Smart Services neemt uw bedrijf mee naar een nieuwe, grenzeloze wereld vol commerciële mogelijkheden. Ontwikkelingen rond web, e-commerce, mobile marketing, SEO activatie campagnes, dashboards, marktonderzoek en social media zijn daarbij onze belangrijkste online activiteiten. Zo zijn crm-systemen, mobile apps, webshops en websites een greep uit de producten die wij leveren. Tijdens het inrichten van deze producten wordt u door een team van specialisten begeleid gedurende het gehele traject.

De wereld van het internet is voortdurend aan verandering onderhevig en ziet er vandaag anders uit dan pakweg twee jaar geleden. Het zelf bouwen van software en applicaties is volgens onze specialisten een gepasseerd station. Sterker nog, dit is een slechte investering die je nooit meer terugverdiend. Wij adviseren onze klanten dan ook bestaande, hoogwaardige technieken: open source software. Door de juiste keuze te maken in deze bestaande technieken, krijgt u bij ons de beste applicaties voor een betaalbare prijs.